Julesalg med Facebook

Zebra Media-Digital Markedsføring-Facebook

En undersøkelse gjort av Facebook viser at 43% av shopperne starter julehandelen sin i november eller tidligere. Med andre ord, vær tidlig ute med å ha alt på stell.

Her har du en sjekkliste som kan hjelpe deg med å få økt salg de kommende månedene på Facebook.

1. Planlegg

Ha budsjettet klart! Et budsjett som er for kampanjer som alltid er på, og et annet som er for kampanjer som kun skal løpe for en liten periode om gangen, som for eksempel opp mot Black Friday.

Allerede i september og oktober skap økt oppmerksomhet og bevissthet rundt bedriften din. Kjør kampanjer som vil vise ditt merkenavn til så mange relevante personer som mulig. Blir kundene interessert i bedriften din nå, kan dette være med å bidra til gode salg de kommende månedene. Ved hjelp av disse kampanjene så vil du generere trafikk til nettstedet som igjen vil hjelpe deg med å bygge opp spesifikke målgrupper du kan retarge deg mot når julehandelen starter for fullt.

2. Optimaliser for mobil

Tilstedeværelse på mobil har økt kraftig over de siste årene. Så pass på at nettsiden din er optimalisert for shopping denne veien. Opprett en kjøpsopplevelse som er sømløs på tvers av enheter, fra annonsørinnhold til betaling.

3. Oppdater din Facebook side

Vær aktiv på din Facebook side – opprett innlegg, last opp bilder etc. Hold dine følgere oppdatert i hva som skjer i din bedrift. Gå også gjennom bedriftsinformasjonen din på siden, er alt “up to date”. Det er nå jule-handlende vil vite mer om tilgjengeligheten din, som for eksempel kontaktløs henting, policyer rundt retur osv.

4. Opprett sesongtilbud og -pakker

Ikke la fantasien stoppe deg! Opprett pakker og samlinger kunder kan gi som gaver. Legg ut forskjellige innlegg på Facebook siden om ideer til gaver, varer du har på tilbud. Lag en julefølelse på siden din, bruk julebilde som et bakgrunnsbilde for eksempel.

Er dette noe du tenker du vil gjøre for din bedrift eller butikk, men har ikke kapasiteten til det, så hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss for et uforpliktende møte i dag.

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema