Hvorfor din bedrift bør ha en Google Min Bedrift-konto: 7 gode grunner

zebra-media-google-min-bedrift

Å ha en sterk online tilstedeværelse er avgjørende i dagens digitale tidsalder, spesielt for lokale bedrifter. En av de mest effektive måtene å forbedre synligheten din på Google og nå potensielle kunder er gjennom en Google Min Bedrift-konto. Vi skal nå ta for oss syv gode grunner til hvorfor din bedrift bør ta i bruk en Google min bedriftsprofil.

zebra-media-google-min-bedrift-1

1. Økt synlighet på Google-søk

Google min bedrift gir bedriften din en fordel i søkeresultatene. Når lokale kunder søker etter produkter eller tjenester, vises bedriften din først, noe som gir deg en høyere synlighet og større sjanse for å tiltrekke deg nye kunder.

2. Kontroll over bedriftsinformasjon

Med en Google min bedrift-konto har du full kontroll over viktig informasjon som åpningstider, adresse og kontaktinformasjon. Dette sikrer at potensielle kunder har tilgang til nøyaktige og oppdaterte opplysninger om bedriften din.

3. Samhandling med kunder gjennom anmeldelser

Anmeldelser spiller en avgjørende rolle i dagens forbrukerbeslutningsprosess. Ved å ha en Google min bedrift-konto, kan du aktivt samhandle med kundeanmeldelser, bygge tillit og vise omsorg for kundene dine.

4. Bilder og videoer

Gi kundene en visuell opplevelse av bedriften din ved å laste opp bilder og videoer. Dette skaper et engasjerende miljø og hjelper potensielle kunder med å danne seg et bilde av hva din bedrift har å tilby.

5. Statistikk og innsikt

Få verdifulle innsikter gjennom statistikk om hvordan kunder finner bedriften din online. Dette gir deg muligheten til å optimalisere din digitale tilstedeværelse for å tiltrekke deg flere besøkende.

6. Kartvisning og veibeskrivelser

Kunder kan enkelt finne din bedrifts beliggenhet på Google Maps og få enkle veibeskrivelser direkte fra søkeresultatene. Dette gjør det enkelt for kunder å finne veien til deg.

7. Gratis markedsføring:

Google min bedrift er en kostnadsfri tjeneste, og gir din bedrift en unik mulighet til å markedsføre seg selv på en plattform som brukes av millioner daglig, uten noen ekstra kostnader.

I sum gir en Google Min Bedrift-konto bedriften din en betydelig fordel når det gjelder online synlighet og lokal markedsføring. Ved å ta i bruk disse ressursene kan du bygge tillit, tiltrekke deg nye kunder og styrke din posisjon i det digitale landskapet.
Så hvorfor vente? Vi hjelper deg gjerne med oppsett av en Google min bedrift-konto.

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema