LinkedIn

Zebra Media-medie- og reklamebyrå-Digital Markedsføring - linkedin

LinkedIn

Annonsering via LinkedIn fungerer på samme måte som Google eller Facebook.

LinkedIn annonsering er betalte annonser som deles på LinkedIn. Enten det er i nettverkets nyhetsfeed eller via meldinger som havner direkte i mottakerens innboks.

Med LinkedIn ads så er det mulig å nå fagfolk og profesjonelle på en helt annen måte enn via andre plattformer. I dag er over 675 mill. fagfolk registrert på LinkedIn.

Hvordan gjøres dette i praksis? Annonsering via LinkedIn fungerer på samme måte som Google eller Facebook. Annonser blir laget som er skreddersydd målgruppen du vil nå. Det kan velges mellom en CPC, CPM eller betal kun når en melding er levert. CPC, da er det betal per klikk, og CPM er betal per visning. Man kan enkelt kontrollere kostnadene ved å sette et budsjett, bud og tidsplan. Start med ett budsjett og stopp annonsene når som helst.

Du tenker kanskje, er dette noe for min bedrift?
Ønsker du..

  • å øke kjennskapen til merkevaren deres?
  • øke salget eller få inn flere leads?
  • bli anerkjent som en attraktiv arbeidsgiver?

Da kan annonsering med LinkedIn ads være noe for deg og din bedrift.

Noen fordeler med å annonsere via LinkedIn er responsivt design. Annonsene som blir publisert her tilpasses effektivt alle enheter, slik at de kan sees fra både mobil, nettbrett og desktop eller laptop

Du kan enkelt nå din målgruppe, noe som igjen vil gi deg en høyere konverteringsfrekvens. Og ikke minst du kan enkelt kontrollere kostnadene.

Kontakt oss i dag for å komme i gang med LinkedIn ads.

Ta kontakt
Facebook Google Ads Microsoft Ads Pinterest LinkedIn SnapChat SEO