Pinterest

Pinterest er et sosialt medium, her kommer folk flest på jakt etter inspirasjon, håndlagde varer og likesinnede kreative sjeler. Dette gjør Pinterest til et ideelt sted for å presentere ideer og produkter som definerer bedriften din. Hvordan funker Pinterest? Bilde og videoer lagres som en såkalt Pins og brukere kan lagre disse i ulike tavler. Pinsene som blir laget vil bli vist brukere som mest sannsynlig vil like dem. Folk kan kommentere, reagere eller til og med legge til bilder av Pins som de har prøvd. Den beste måten å lykkes på Pinterest er å kombinere organisk og betalt innhold.

Zebra Media-medie- og reklamebyrå-Digital Markedsføring - pinterest

Pinterest

Pinterest fungerer for alle typer virksomheter, fra innholdsskapere til forhandlere som selger gjennom mange kanaler.

Hvem er Pinterest for? Pinterest fungerer for alle typer virksomheter, fra innholdsskapere til forhandlere som selger gjennom mange kanaler.

Fordeler med bruk av Pinterest?

  • Pinterest gir utbytte hele veien gjennom salgstrakten. Om det er merkevarebygging, trafikk, leads eller salg, man får utbytte fra alt.
  • Med Pinterest så møter du forbrukerne når de er kjøpe klare. De er klare til å ta en innkjøpsbeslutning på en annen måte enn brukere på sosiale medier.
  • Siden Pinterest er relativ ny, så er det ikke samme konkurranse som andre betalte plattformer.
    Det betyr at det er billigere å annonsere der, og du får mer for pengene.

Kontakt oss i dag for å komme i gang med Pinterest annonsering.

Ta kontakt
Facebook Google Ads Microsoft Ads Pinterest LinkedIn SnapChat SEO