Visuell identitet Design av Trykksaker 3D-illustrasjon og animasjon Digitale flater

Visuell identitet

Profilhåndbok

Vi utformer en unik og tidløs logo og etter behov legger inn farger, fonter, maler og andre profilelementer du måtte ha i en profilhåndbok.

Visuell identitet handler om hvordan et selskap, firma eller virksomhet ser ut. Det er et av de faktorene de blir identifisert og vurdert på. Derfor er det viktig at din bedrift får et helhetlig og gjenkjennelig visuelt uttrykk – ikke bare for å skille seg fra de andre, men også for å danne et positivt og attraktivt inntrykk, synliggjøre og forsterke bedriftens merkevare.Vi hjelper deg med å utvikle en visuell identitet som gjør din bedrift synlig og attraktiv og lager en profilhåndbok som viser hvordan man skal bruke din nye visuelle identitet i hverdagen.Uansett om du trenger en ny logo eller skifte ut den gamle, designe en plakat, lage visittkort, presentasjon eller utvikle vi kompetanse og erfaring til å bistå.

Ta kontakt
Visuell identitet Design av Trykksaker 3D-illustrasjon og animasjon Digitale flater

Design av Trykksaker

Zebra Media leverer alt du trenger av trykksaker, både stort og smått. Alle firma trenger fremdeles trykksaker – alt fra brevark og konvolutter til brosjyrer og annonser. Ta kontakt med oss for å finna ut hva du og ditt firma har behov for.Med mer enn 20 år erfaring med grafisk design og reklame tilbyr vi et bredt spekter av tjenester innen dette feltet. Det kan være alt fra enkle visittkort og produktark til årsrapporter og brosjyrer. Vi jobber med deg fra idé til ferdig produkt. Som oftest kunden selv en tanke om design og layout, og sammen skaper vi et uttrykk du kan være stolt av. Med kunden i fokus er vi opptatt av å finne og levere løsninger som fungerer, ferdige og klare til trykk, slik at du blir fornøyd med resultatet.

Løsninger som fungerer

Vi designer, ferdigstiller og leverer det meste av trykksaker. Du får trykkeklare filer som du sender til trykkeriet / produksjon.

Zebra Media kan hjelpe deg med bl.a. flyers, plakater, brosjyrer, årsrapporter, visittkort, skilt, bannere, rollup, bildekor, kampanje- og innsalgsmateriell m.m. Vi tilbyr også helhetlig profileringspakke som styrker organisasjons profilen og profesjonaliserer hele markedskommunikasjonen.

Bedrifter som lykkes bruker design som virkemiddel. De skiller seg ut og når sine mål. Grafisk design fremhever kvalitet og bidrar til å skape gode følelser. Dette er en viktig faktor i forhold til påvirkning av kunder når de skal sammenligne pris og spesifikasjon på varer og tjenester. Kontakt oss!

Ta kontakt
Visuell identitet Design av Trykksaker 3D-illustrasjon og animasjon Digitale flater

3D-illustrasjon og animasjon

3D-illustrasjon

3D-illustrasjon er meget effektivt ved salg av prosjektert bolig og eiendom.

Via samarbeidspartner leverer vi 3D-illustrasjon og animasjon.  Dette gjør oss i stand til å vise publikum hendelser som vil være umulig å se i det virkelige liv – hva skjer på bunnen av en oljebrønn, eller inne i en forbrenningsmotor? 3D-visualisering kan realistisk og nøyaktig illustrere dette på en fantastisk og spektakulær måte. Det er bare fantasien som setter grenser! 3D-visualisering er også en effektiv måte å selge et produkt på før det er ferdig. Det kan være vanskelig å ha en forståelse av et rom ut fra arkitekttegninger, men med 3D kan en visualisere boligen eller et enkelt rom slik at kunder også ser dette. 3D-illustrasjon gir en meget god effekt ved salg av prosjekterte boliger og eiendommer. La oss hjelpe deg og visualisere ditt neste prosjekt! Kontakt oss.

Ta kontakt
Visuell identitet Design av Trykksaker 3D-illustrasjon og animasjon Digitale flater

Digitale flater

I tillegg til alt det ovennevnte, hjelper vi våre kunder med merkevarebygging på digitale flater. Vi har som mål å gjøre kompliserte ting enkle for å øke brukeropplevelsen for folk flest, handler det om en digital annonse, powerpoint presentasjon eller nettside.Vi leverer skreddersydde designløsninger etter ditt behov og ønske som er spesialtilpassede for bruk på digitale flater. Ønsker du at vi skal designe noe for skjerm helt fra bunn eller forbedre den nåværende løsningen? Ta kontakt med oss og fortell oss hva du trenger så finner vi garantert en løsning for deg!

Ta kontakt

Design for skjerm

Vi leverer skreddersydde designløsninger etter ditt behov og ønske.Ta kontakt med oss og fortell oss hva du trenger.