Brukeren i fokus Wordpress Woocommerce

Brukeren i fokus

Brukervennlighet

Vi setter brukeren i fokus gjennom hele prosjektet fra start til slutt.

Vi er opptatt av å skape en bedre brukeropplevelse for besøkende på nettsiden din og setter brukeren i fokus gjennom hele prosjektet fra start til slutt. Målet er å treffe behovene til sluttbrukeren samtidig som nettsiden skal være enkel i bruk og fungere på alle flater.Vi streber etter å forstå kunden og kundenes behov og hjelper å synliggjøre og forsterke bedriftens merkevare på nett.Vi skreddersyr nye nettsider i henhold til bedriftens eksisterende grafiske profil eller foreslår en ny løsning i tilfelle bedriften ikke har det fra før.

Ta kontakt
Brukeren i fokus Wordpress Woocommerce

Wordpess

WordPress er uten tvil en av verdens mest etterspurte publiseringsverktøy og svært brukervennlig. Vi bygger alle nettsider i WordPress og jobber med tekster og bilder med tanke på en god SEO for nettsidenBesøkende skal raskt finne frem til det de leter etter, og nettsiden skal være enkel å naviger i. Innhold er viktig med tanke på fluktfrekvens, og her jobber vi tett med kunde for å ha gode tekster og bra bilder. En nettside fra WordPress er enkel i bruk og har mange gode funksjonaliteter som gjør denne løsningen veldig populær.  Zebra Media bygger nettsider helt fra bunn, eller overtar hosting på den gamle siden og jobber videre med denne. Etter lansering tilbyr vi ved behov opplæring og support.Vi kan også hjelpe med å registrere et nytt domenenavn og velge hosting for den nye nettsiden hvis det er behov for det.Vårt partnerskap med Webhuset, som leverer domene, webhotell, eposter og server gjør at nettsiden din er i trygge hender.

WordPress er enkel å bruke

Vi bygger nye nettsider fra bunn eller oppgraderer din gamle nettside.

Webhotellet hos Webhuset består av lagringsplass for nettsiden på en webserver og epost tjeneste. De har fokus på sikkerhet og driftssikkerhet av alle webhotell slik at dette går sømløst for alle kunder. Webhuset er i dag en av norges største leverandør av denne type tjenester.

Ta kontakt
Brukeren i fokus Wordpress Woocommerce

WooCommerce

Nettbutikk med WooCommerce

Vi bygger din nettbutikk helt fra bunn og hjelper deg med tips og råd før, under og etter lanseringen.

WooCommerce er nettbutikkløsningen til WordPress. Dette er en populær nettbutikkløsning med en markedsandel på over 30%. WooCommerce gir en solid nettbutikk, med lave kostnader om en ser den opp mot andre løsninger. Nettbutikken er enkel å bruke og den kan enkelt integreres i en vanlig WordPress nettside.Det er mange grunner til at du skal velge en Woocommerce nettbutikk. Det er mange tilleggs utvidelser som enkelt kan kobles opp til nettbutikken. Nettbutikken er veldig brukervennlig og Woocommerce støtter de fleste produkter, samtidig som du kan velge og vrake i en mengde plugins som gir nettbutikken nye funksjoner. 

Ved å velge WooCommerce nettbutikk kan du i tillegg velge design ut fra en rekke maler, som igjen er rettet inn mot forskjellige bransjer. Frakt og betalingsmuligheter integreres også lett i en WooCommerce nettbutikk.Nettbutikken scorer høyt når det kommer til SEO (søkemotoroptimalisering) og systemet tåler mye trafikk.

Zebra Media bygger din nettbutikk helt fra bunn og hjelper deg med tips og råd før, under og etter lanseringen. Med en WooComerce nettbutikk har du betalingsløsninger, fraktalternativer, ferdige tilleggsprodukter tilgjengelig og oppdatert.Kontakt oss for nettbutikk.

Ta kontakt