Kreativt digitalt mediebyrå i Norge


Vi er et ungt, kreativt, digitalt mediebyrå, og vårt fokus er på å hjelpe bedrifter med mediestrategier som fungerer, basert på hva slags produkt og tjeneste de tilbyr for sine kunder.

Web/nettbutikk og utvikling, PPC (pay-per-click), retargeting, søkemotoroptimalisering (SEO), markedsføring på sosiale medier, skape besnærende innhold, håve inn kunder online, utvikling og drift av optimaliserte nettbutikker, målrettede kampanjer, video, nyhetsbrev, mobilkampanjer og analyse på avkastning av markedsmidler.

Alt dette er tjenester som vi i Zebra media profesjonelt og effektivt tilbyr for våre kunder, og vår kampsak er dine forretningsmål.

Vi forstår hvordan Google, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube og Messenger fungerer. Vi kjenner deres algoritmer og i denne kaotiske internettverden sørger vi for at du kommer komfortabelt i ledelsen foran andre aktører.Zebra Media spesialiserer seg på kostnadseffektive løsninger som bare målretter publikum du er interessert i.

Når vi møter våre kunder, går vi virkelig i sømmene og finner markedsføringsstrategien som gir DEG den best mulige avkastningen på pengene du bruker. For oss faller det naturlig å få et produktivt samarbeid, og eierskapet og forpliktelsen for at din butikk skal vokse, er det som driver oss til å elske jobben vår. Fordi det er når vi forstår dine behov at vi kan komme opp med en markedsføringsstrategi som fungerer for deg og holder deg de andre i ditt segment.

Vi er team av erfarne personer med mange års erfaring i både digitale og analoge medieplattformer. Vi tar sikte på å gi de beste nyskapende løsningene når det gjelder markedsføring av ditt merke, produkt eller firma.

Zebra Media Stavanger AS

Zebra Media Stavanger AS ble etablert våren 2018. Vi hjelper bedrifter med alt innen markedsføring, grafisk design, webdesign, foto og videoproduksjon. For en bedrift er det viktig å ha en plan med markedsføringen. Vi er med å legge strategien og jobber som bindeledd opp mot andre medier for å gjøre hverdagen enklere for kundene. Zebra Media Stavanger leverer Google AdWords, Facebook-løsninger, Facebook-annonsering, nettside, nettbutikk og det meste innen grafisk design.


Hvorfor velge oss?

  • Vi har bred erfaring innen markedsføring, produksjon og innholdsstyring.
  • Vårt støttesystem sørger for at data, produkt eller tjeneste er trygt og sikkert.
  • Nyskapende; vi streber alltid med å gi deg det siste innen digital markedsføring og strategier.
  • Vi skaper visjonen alle vil være med på å realisere.
  • Vi sørger for at du retter deg mot riktig publikum
  • Våre tjenester er tilpasset hvert enkelt behov.
  • Vi drikker kaffe og elsker musikk.
MEDIERÅDGIVNIG
NETTLØSNINGER
GRAFISK TJENESTER
Foto
Les mer om våre tjenester