Tjenester

Strategi & rådgivning

Mediene endrer seg kontinuerlig, og som medierådgiver er det vår jobb å være oppdatert på hva som rører seg av markedskanaler.

Zebra Media Stavanger jobber for at våre kunder skal få mest mulig igjen for markedsbudsjettet sitt. Vi setter oss ned med kunde og ser på budsjett og markedskanaler som er brukt. Lager en enkel men likevel viktig markedsplan samtidig som vi utformer en strategi på å nå ut til kundens målgruppe.

Selgerhenvendelser tar vi oss av, slik at vi hele tiden er oppdatert på nye markedskanaler og våre kunder får en enklere hverdag.

Digital markedsføring

Ranger høyt på søkemotorer, gi kundene dine lettest mulig tilgang til produktene dine og få avkastningen på investering via digitale plattformer.

Vår digitale markedsføringsstrategi sikrer at du samarbeider med nye kunder og øker din digitale tilstedeværelse.

Vi snakker Google
og Facebook

Vi forstår og snakker Google, vi følger med de stadig skiftende algoritmene på disse kanalene, og vi bruker denne kunnskapen til å hjelpe våre kunder til å bli rangert høyest mulig i dette søket.

Grafisk design

Visuell identitet, brosjyrer, presentasjonsdesigner, visittkort og så mye mer, alle disse er en del av kjernekompetanse.

Vi sørger for at vi håndterer merkevaren din: logoer, brosjyrer, flyers, bannere, utskriftsmateriale, e-postsignaturer.

3D / Geo-tegning / GIS

Via samarbeidspartner leverer vi:

3D-ILLUSTRASJON & ANIMASJON

3D-illustrasjon og animasjon gjør oss i stand til å vise publikum hendelser som vil være umulig å se i det virkelige liv – hva skjer på bunnen av en oljebrønn, eller inne i en forbrenningsmotor?

3D-visualisering kan realistisk og nøyaktig illustrere dette på en fantastisk og spektakulær måte. Det er bare fantasien som setter grenser!

GEO-TEGNING

Tekniske fremstillinger kan bli mye mer og lettere tilgjengelig hvis vi får sette vårt preg på dem. La oss gjøre geologi, seismikk eller kart bedre! Vi har GEO tegnere med over 20 års erfaring!

  • Geologisk tegning, bl.a. Kryss-seksjoner, logger, strat-linjer, korrelasjoner, seismikk, kart mv.
  • Digitalisering av logger, design av maler til Porter.
  • Design og produksjon av permer, med skille kort, rygg, minnepinner osv.
  • 3D-stillbilder av POD, Tie-ins osv.

GIS

Vi tilbyr spennende GIS karttjenester til de fleste bransjer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

Tlf.: +47 907 63 762 christer@zebramedia.no

Vi hjelper deg med strategi, digital markedsføring og grafisk design.