Du skal slippe å kaste pengene dine ut i det store havet av mediekaos, og be til de høyere makter for napp. Vi tar pengene dine og reiser bastant ut til der de store og små fiskene er, og leverer de til butikkdøren din.

Les mer her!

La merkevaren din være lett å finne.
Start med søkemotoroptimalisering (SEO). Vi skreddersyr arkitekturer til din side, slik at Google foretrekker deg, foran andre. Du vil få en ledende rangering på søk, kort fortalt. Hvis du er en lokal virksomhet, sørger vi for at SEO er lokalisert.

Les mer her!

Ranger høyt på søkemotorer, gi kundene dine lettest mulig tilgang til produktene dine og få avkastningen på investering via digitale plattformer. Vår digitale markedsføringsstrategi sikrer at du samarbeider med nye kunder og øker din digitale tilstedeværelse.

Les mer her!

PAY-PER-CLICK er den moderne formen for telefonkatalog annonsering. Folk klikker seg inn på bannere de synes er interessante. Når vi forstår din bedrift og produkt, bruker vi disse dataene annonsere på de stedene dine kunder oppholder seg på internett.

Les mer her!

Hvis interessen for å drive dine sosiale medier har dabbet av, og delegering av diverse kontoer til andre kollegaer, ikke går så bra som planlagt. Da er det på tide og la oss drifte din tilstedeværelse på sosiale media og bidra til å bygge din online merkevare tilstedeværelse og engasjement.

Les mer her!

E-postmarkedsføring er ikke død, den er enda sterkere enn før. Forskjellen mellom et engasjerende nyhetsbrev og noe som blir oppfattet som spam ligger i kompetansen, som er lagt i mediet.  La oss håndtere dette for deg.

Les mer her!

Internett utvikler seg hver dag og hele tiden dukker det opp en ny trend, ny app, og det er ekstremt tidkrevende og økonomisk slitsomt å følge med. Med oss ​​vil du ha en rådgiver som kan hjelpe deg og gi deg råd på hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Våre rådgivere er erfarne digitale mediestrategier.

Les mer her!

Hvis et bilde er verdt tusen ord: forestill deg nå hva video kan gjøre og oppnå?
Videoen er kongen, når det gjelder markedsføring. De fleste sosiale nettverksalgoritmer er satt til å vise mer video enn bilder. Sjekk Facebook for eksempel og se hva folk deler mer. Derfor MÅ video være en del av din digitale markedsplan.

Les mer her!

Vi har dyktige grafikere som bistår deres bedrift med å produsere grafisk materiell. Eksempler på ting vi lager er brandidentitet, brosjyrer, presentasjonsdesigner, visittkort og så mye mer.
Alle disse er en del av kjernekompetanse.

Les mer her!

Responsive, rask, optimalisert, google sertifisert, SEO.
Wordpress & WooComerce nettside

Hvert firma bør ha en nettside som er lett å finne, enkel å bruke, og den skal fortelle besøkende om ditt firma. Et dårlig nettsted kan føre til at kunder mister troen på din seriøsitet.

Les mer her!

Portrettfotografi

Bedriftsprofilbilde

Produktfotografering

Les mer her!

MEDIERÅDGIVNIG

Idag er det vanskelig som leder av bedriften å vite hvilken kanal som gir mest nytteverdi for pengene. Zebra Media AS er spesialisert på ulike medier, og vet hvilke kanaler som gir best eksponering for pengene for din bedrift. Vi legger forholdene til rette slik at du kan ta de riktige beslutningene når det kommer til markedsføring.

Vi tilbyr

rådgivningsavtaler for alle typer bedrifter. Hos oss er ingen for små eller for store. Vi er spesialisert innenfor trykte medier og digitale annonseflater. Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal få mest mulig igjen for markedsbudsjettet sitt.

Hos oss

får du en markedsplan som er skreddersydd etter bedriftens nedslagsfelt og forretningsidè. Du får èn kontaktperson hos oss som følger deg tett igjennom året. Vi måler all trafikk for våre kunder og utarbeider månedlige rapporter i tillegg til markedsplanen.

Vi er som alle bedriftsledere genuint opptatt av nytteverdi, og jobber hele tiden for at våre kunder skal lykkes i sin markedsføring. Vi forhandler avtaler for våre kunder i de rette mediene slik at du alltid får beste mulige pris, på de tjenestene som gir mest penger tilbake pr. brukte krone.

Sammen utarbeider vi en langsiktig strategi for deres bedrift, slik at man hele tiden har forutsigbarhet i markedsføringen. Våre rådgivningsløsninger passer for både små og store bedrifter.

Har du noen spørsmal?

Vi har mange fornøyde kunder, og du kan også være en av dem