Vi hjelper deg med å få din bedrift synlig. Zebra Media har konkurransedyktige betingelser og tilpasser oss ditt budsjett. På denne siden finner du en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr.

Zebra Media hjelper deg med å få din bedrift synlig. Vi har konkurransedyktige betingelser og tilpasser oss ditt budsjett. På denne siden finner du en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr.

Som medie- og reklamebyrå ønsker vi at kundene våre skal få mest mulig igjen av sine markedsføringskroner og hjelper deg gjerne med digital markedsføring og grafisk design.

Annonsering
med betalt søk

Google-reklame

Snarveien til toppen av Google. Ingen bindingstid, målrettet annonsering og god eksponering.

Søkemotorannonsering via Google Ads og Bing er noe vi kan hjelpe dere med.

Det kan være svært lønnsomt for en bedrift å benytte seg av annonsering på Google og Bing, da dette kan gi veldig gode resultater når det utføres på riktig måte. Disse annonseringskanalene gir også mulighet for detaljert styring av annonseringen.

Finn ut mer Ta kontakt

Annonsering
i sosiale medier

Sosiale medier er en samlebetegnelse for digitale plattformer og applikasjoner som gjør det mulig for brukere å dele og utveksle informasjon, bilder, videoer og annet innhold med hverandre. Noen av disse plattformene er Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn også inkludert.

Gjennom disse kanalene får du vist deg frem til nye målgrupper, samtidig som du styrker tilstedeværelsen mot eksisterende kunder.

Finn ut mer Ta kontakt

Sosiale Medier

La oss drifte din tilstedeværelse på Facebook, bidra til økt synlighet, tilstedeværelse og engasjement.

Søkemotor-
optimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Målet er at din nettside skal rangere høyest mulig i søkemotorene.

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en samling metoder som brukes til å skape synlighet på nett. Det kan hjelpe deg med å få økt trafikk til din nettside.

Målet er at din nettside skal rangere høyest mulig i søkemotorene. Med SEO (Serch Engine Optimization) eller søkemotoroptimalisering jobber man nettsiden opp i de forskjellige søkenettverkene på gjennom tekster og begreper relevant for egen bedrift.

Finn ut mer Ta kontakt

Nettside
med WordPress

Når en potensiell kunde besøker din bedrifts nettside, er dette ofte deres første møte med bedriften. Hvis nettsiden din er utdatert og gammeldags, kan dette påvirke kundens førsteinntrykk av din bedrift negativt. Det er derfor viktig å ha en nettside som reflekterer bedriftens verdier, og som legger vekt på viktige faktorer som brukervennlighet, responsivitet, design, struktur og innhold.

Finn ut mer Ta kontakt

WordPress er enkel å bruke

Vi bygger nye nettsider fra bunn eller oppgraderer din gamle nettside.

Nettbutikk
med Woocommerce

WordPress er enkel å bruke

Vi bygger nye nettsider fra bunn eller oppgraderer din gamle nettside.

Hvis du har planer om å selge produktene og tjenestene dine online, trenger du en nettbutikk. Det finnes flere populære plattformer som de fleste nettbutikker opererer på i dag.

Generelt sett er det ikke så viktig hvilken plattform du velger, for det viktigste målet du setter deg er at butikken skal kunne selge.

Men i dag, med tøff konkurranse, er det nødvendig å oppfylle flere krav for å oppnå dette målet. For eksempel, hvor brukervennlig nettbutikken er for besøkende.

Finn ut mer Ta kontakt

Grafisk design

Enten det gjelder å designe en ny logo, lage nye visittkort eller foliere bedriftsbilen din, er vi her for å hjelpe deg med alt som angår din bedrifts ytre image.

Hvis du starter helt fra begynnelsen, kan vi også bistå deg med å utvikle en fullstendig visuell profil. Grafisk design har vi lang erfaring innen.

Finn ut mer Ta kontakt

Løsninger som fungerer

Vi designer, ferdigstiller og leverer det meste av trykksaker. Du får trykkeklare filer som du sender til trykkeriet / produksjon.

Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema