Tjenester

Strategi & rådgivning

Mediene endrer seg kontinuerlig, og som medierådgiver er det vår jobb å være oppdatert på hva som rører seg av markedskanaler.

Zebra Media Stavanger jobber for at våre kunder skal få mest mulig igjen for markedsbudsjettet sitt. Vi setter oss ned med kunde og ser på budsjett og markedskanaler som er brukt. Lager en enkel men likevel viktig markedsplan samtidig som vi utformer en strategi på å nå ut til kundens målgruppe.

Selgerhenvendelser tar vi oss av, slik at vi hele tiden er oppdatert på nye markedskanaler og våre kunder får en enklere hverdag.

Digital markedsføring

Ranger høyt på søkemotorer, gi kundene dine lettest mulig tilgang til produktene dine og få avkastningen på investering via digitale plattformer.

Vår digitale markedsføringsstrategi sikrer at du samarbeider med nye kunder og øker din digitale tilstedeværelse.

Vi snakker Google
og Facebook

Vi forstår og snakker Google, vi følger med de stadig skiftende algoritmene på disse kanalene, og vi bruker denne kunnskapen til å hjelpe våre kunder til å bli rangert høyest mulig i dette søket.

Grafisk design

Visuell identitet, brosjyrer, presentasjonsdesigner, visittkort og så mye mer, alle disse er en del av kjernekompetanse.

Vi sørger for at vi håndterer merkevaren din: logoer, brosjyrer, flyers, bannere, utskriftsmateriale, e-postsignaturer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

Tlf.: +47 907 63 762 christer@zebramedia.no