Med annonsering i sosiale medier får du synliggjort varene eller tjenesten din til et bredt publikum. Dette vil kunne gi deg flere kunder, økt engasjement eller mer trafikk til nettsiden din. Vi tilbyr effektive kampanjer som gir målbare resultater og styrker din digitale tilstedeværelse.

Med annonsering i sosiale medier får du synliggjort varene eller tjenesten din til et bredt publikum. Dette vil kunne gi deg flere kunder, økt engasjement eller mer trafikk til nettsiden din.

Vi tilbyr effektive kampanjer som gir målbare resultater og styrker din digitale tilstedeværelse. 

Fremhev din bedrift med målrettet annonsering i sosiale medier! Øk synligheten, nå riktig målgruppe og skap engasjement.

Hva er sosiale medier?

SoMe er en vanlig forkortelse for sosiale medier som refererer til en rekke plattformer hvor brukere kan dele og konsumere innhold på nettet. Sosiale medier har blitt en integrert del av livet til de fleste mennesker og gir bedrifter muligheten til å nå ut til sine målgrupper med relevant innhold.

Plattformene inkluderer Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn, og brukes til å dele, engasjere og inspirere andre gjennom innhold. Dette gjør sosiale medier til et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å øke synligheten av produktene og tjenestene sine.

Facebook LinkedIn Snapchat Pinterest Twitter TikTok

Facebook

Facebook-annonsering er en effektiv strategi for å nå ut til potensielle kunder på verdens største sosiale nettverk.

Facebook-side

La oss drifte din tilstedeværelse på Facebook, bidra til økt synlighet, tilstedeværelse og engasjement.

Vi jobber med digital markedsføring hvor Facebook er en av kanalene for betalt markedsføring. Facebook kan skape godt engasjement rundt merkevaren din og dialog med potensielle kunder. Gjennom denne kanalen får du vist deg frem til nye målgrupper, samtidig som du styrker tilstedeværelsen mot eksisterende kunder.

Facebook-innlegg kan vi jobbe med ukentlig, hver andre uke eller en gang i måneden. Alt etter hva du som kunde ønsker.

Finn ut mer Ta kontakt
Facebook LinkedIn Snapchat Pinterest Twitter TikTok

Linkedin

LinkedIn-annonsering er betalte annonser som deles på LinkedIn. Enten det er i nettverkets nyhetsfeed eller via meldinger som havner direkte i mottakerens innboks.

Med LinkedIn-ads så er det mulig å nå fagfolk og profesjonelle på en helt annen måte enn via andre plattformer. I dag er over 675 mill. fagfolk registrert på LinkedIn.

Finn ut mer Ta kontakt
Zebra Media * Sosiale medier - LinkedIn-annonsering

LinkedIn

Annonsering via LinkedIn fungerer på samme måte som Google eller Facebook.

Facebook LinkedIn Snapchat Pinterest Twitter TikTok

Snapchat

Zebra Media * Sosiale medier – Snapchat-annonsering

Snapchat

Snapchat er i dag stedet å være. Der er rett over 2 millioner nordmenn aktiv på plattformen hver dag.

Snapchat er i dag stedet å være. De siste årene så har denne plattformen vokst kraftig, den er nå nest størst etter Facebook. Der er rett over 2 millioner nordmenn aktiv på plattformen hver dag. 55% av disse er kvinner, mens 45% er menn. 89% av kvinnene er i alderen 18-29 og 73% av menn i samme aldersgruppe. Brukergruppen for de over 60 har tredoblet seg de siste årene. Snapchat er stedet å være for enhver bedrift, uansett størrelse eller bransje.

Finn ut mer Ta kontakt
Facebook LinkedIn Snapchat Pinterest Twitter TikTok

Pinterest

Pinterest er en populær sosial plattform som primært brukes for å finne inspirasjon innen ulike områder som interiør, mote, matlaging, trening og mer. Brukere kan dele bilder og videoer, også kjent som “pins”, og lagre dem i ulike tavler eller “boards”.

Du kan dra nytte av Pinterest på flere måter, inkludert å øke synlighet og interesse for din virksomhet gjennom bilde- og videoannonser, eller å generere salg og konverteringer ved å bruke kampanjer.

Finn ut mer Ta kontakt
Zebra Media * Sosiale medier – Pinterest-annonsering

Pinterest

Pinterest fungerer for alle typer virksomheter, fra innholdsskapere til forhandlere som selger gjennom mange kanaler.

Facebook LinkedIn Snapchat Pinterest Twitter TikTok

Twitter

Zebra Media * Digital markedsforing – Twitter-annonsering

Twitter

Plattformen har en stor brukerbase på 1,2 millioner mennesker

Twitter er en sosial plattform som lar brukere dele sine egne meldinger, kjent som “tweets”, og se andres tweets. Plattformen har en stor brukerbase på 1,2 millioner mennesker, og har derfor et stort potensial for annonsering til relevante målgrupper. Twitter tilbyr også god verdi for pengene og en høy klikkrate, noe som gjør det til en attraktiv plattform for markedsføring.

Finn ut mer Ta kontakt
Facebook LinkedIn Snapchat Pinterest Twitter TikTok

Tiktok

TikTok er en plattform som egner seg godt for markedsføring av videoer. Videoformatet er det primære på TikTok, og videoer som inkluderer både lyd og tekst har høyt engasjement og gir gode muligheter for annonsering med visuelle elementer. Plattformen er spesielt populær blant en yngre brukergruppe, og kan dermed være en effektiv måte å nå ut til dette segmentet på.

Finn ut mer Ta kontakt
Zebra Media * Sosiale medier – TikTok-annonsering

TikTok

Fra april 2022 til juli samme år har antallet brukere i Norge økt fra 963 000 til 1,7 millioner.

Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema