TikTok-annonsering gir annonserende muligheten til å målrette annonser basert på demografiske faktorer, interesser og geografisk plassering. TikTok har opplevd den største prosentvise økningen i brukertall i Norge det siste kvartalet. De har økt antall brukere til imponerende 1,7 millioner.

TikTok har opplevd den største prosentvise økningen i brukertall i Norge det siste kvartalet. De har økt antall brukere til imponerende 1,7 millioner.

Til tross for at plattformen er relativt ny, er potensialet på TikTok enormt. Det som gjør TikTok unikt er fokuset på brukergenerert innhold, noe som gjør det enkelt for bedrifter å delta, både organisk og gjennom betalt annonsering.

Hva er Tiktok-annonsering?

TikTok-annonsering refererer til markedsføringsstrategier som bruker TikTok-plattformen for å nå et bredt publikum gjennom betalte annonser. TikTok er en populær sosial medieplattform som er kjent for korte videoinnhold, og det gir annonserende muligheten til å nå et stort og engasjert publikum på en kreativ måte.

TikTok-annonsering gir annonserende muligheten til å målrette annonser basert på demografiske faktorer, interesser og geografisk plassering. Denne målrettingen hjelper annonsører med å nå en mer relevant målgruppe. TikTok gir også innsikt i resultatene av annonsekampanjene, inkludert visninger, engasjement og konverteringer.

zebra-media-sosiale-medier-tiktok-annonsering

TikTok

TikTok-annonsering har blitt stadig mer populært blant bedrifter som ønsker å nå et yngre og engasjert publikum gjennom kreativt videoinnhold.

Er tiktok-annonsering en god strategi for min bedrift?

Når det gjelder markedsføring, er det avgjørende å tilpasse seg kanalene der målgruppen befinner seg. TikTok er en av disse kanalene som tydeligvis har etablert seg som en varig plattform.

Til tross for at TikTok hovedsakelig er assosiert med Gen Z, ser vi en stadig økende strøm av brukere fra ulike aldersgrupper som omfavner appen.

Videre har TikTok blitt en integrert del av kjøpsreisen for mange.

Fenomenet #TikTokMadeMeBuyIt, med over 1 milliard visninger, har bidratt til at flere merkevarer har oppnådd viral oppmerksomhet for sine produkter og tjenester. Dette understreker det betydelige potensialet for økt salg og merkevarebevissthet.

Hvor mye koster tiktok-annonsering?

På samme måte som i de fleste digitale plattformer, har du en betydelig grad av kontroll over hvor mye du ønsker å investere.

Imidlertid eksisterer det en naturlig sammenheng mellom kostnader og hvor mange som eksponeres for annonsen din.

Vi samarbeider tett med deg for å etablere et budsjett som passer for din konto, og vi nøye overvåker resultatene, spesielt med tanke på kostnadseffektiviteten.

Etter hvert som vi observerer resultatene, gir vi anbefalinger om eventuelle justeringer i annonsebudsjettet ditt, enten det innebærer økning eller reduksjon.

Dette gir deg forutsigbarhet og en følelse av trygghet når det gjelder dine annonseringsutgifter.

Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema