Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å vises først i søkeresultatene på Google og Microsoft Ads. Ved å jobbe med annonsering med betalt søk, sikrer vi at din virksomhet blir synlig for personer som aktivt søker etter det du tilbyr. Dette gjør det enklere for deg å nå potensielle kjøpere på rett sted og til rett tid.

Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å vises først i søkeresultatene på Google og Microsoft Ads.

Ved å jobbe med søkemotorannonsering, sikrer vi at din virksomhet blir synlig for personer som aktivt søker etter det du tilbyr.

Dette gjør det enklere for deg å nå potensielle kjøpere på rett sted og til rett tid.

Hva er annonsering
med betalt søk?

Annonsering med betalt søk, også kjent som søkemotorannonsering, er en digital markedsføringsmetode som involverer betalte annonser for å øke synligheten og klikkfrekvensen til en nettside i søkeresultatene på søkemotorer som Google og Microsoft Ads (tidligere Bing Ads).

Søkemotorannonsering fungerer ved at annonsører byr på bestemte nøkkelord og uttrykk som brukere kan søke etter i en søkemotor. Når noen søker etter disse nøkkelordene, vises annonsen øverst eller ved siden av de organiske søkeresultatene. Annonsøren betaler bare når noen klikker på annonsen.

Google Ads

Google-reklame

Snarveien til toppen av Google. Ingen bindingstid, målrettet annonsering og god eksponering.

Google Ads tidligere Google AdWords, er Google sitt annonserings system. Dette er en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett, og mange bedrifter opplever flere kunder, økt salg og relevant trafikk.

Ved å bruke Google Ads vises dine annonser kun når det utføres relevante søk. En har med andre ord målrettet markedsføring inn mot ønsket målgruppe, og slipper dermed å betale for unødvendig eksponering mot kunder som leter etter varer og tjenester du ikke kan levere.

Finn ut mer Ta kontakt

Microsoft Ads

Microsoft Ads, tidligere Bing Ads er en søkemotorannonsering gjennom Microsofts egen søkemotor Bing. Den fungerer på samme måte som Google Ads hvor det betales med en pris per klikk. Du tenker kanskje at ingen søker på Bing i dag? Visste du at hver femte nordmann tar i bruk Bing søkemotor enten på jobb eller hjemme. Bing er standard søkemotor på Internet Explorer, og flere velger å la denne innstillingen bli stående.

Finn ut mer Ta kontakt
Zebra Media * Digital markedsføring – Microsoft Ads-annonsering

Microsoft Ads

Bing er standard søkemotor på Internet Explorer, og flere velger å la denne innstillingen bli stående.

Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema