Vi hjelper deg med å bygge en nettbutikk som er skreddersydd etter dine ønsker og behov, så gir vi deg opplæring i hvordan du bruker den. Zebra Media tilbyr nettbutikker på den populære WooCommerce-plattformen for WordPress, som i dag brukes av 3,9 millioner nettbutikker.

Vi hjelper deg med å bygge en nettbutikk som er skreddersydd etter dine ønsker og behov, så gir vi deg opplæring i hvordan du bruker den. Det er faktisk veldig enkelt!

Zebra Media tilbyr nettbutikker på den populære WooCommerce-plattformen for WordPress, som i dag brukes av 3,9 millioner nettbutikker.

Ettersom WooCommerce er så utbredt, finnes det et stort utvalg av utvidelser og plugins tilgjengelig, som lar deg legge til nye funksjoner til nettbutikken din utover standardfunksjonaliteten. Dette gjør prosessen med å tilpasse nettbutikken enda mer fleksibel.

Butikker som selger

Brukervennlighet

WooCommerce gjør det enkelt å bygge en nettbutikk som med alle  tilpasningsmulighetene den har er både lett å handle og enkelt å styre. 

Hvis du har planer om å selge produktene og tjenestene dine online, trenger du en nettbutikk. Det finnes flere populære plattformer som de fleste nettbutikker opererer på i dag.

Generelt sett er det ikke så viktig hvilken plattform du velger, for det viktigste målet du setter deg er at butikken skal kunne selge.

Men i dag, med tøff konkurranse, er det nødvendig å oppfylle flere krav for å oppnå dette målet. For eksempel, hvor brukervennlig nettbutikken er for besøkende.

For maksimal brukervennlighet bør nettbutikken din raskt lastes både på datamaskiner og mobile enheter. Den bør være intuitiv, slik at brukere i alle aldre enkelt kan finne det de leter etter, og den bør være søkbar på søkemotorer.

I tillegg bør den tilby praktiske betalingsalternativer som bankkort, Vipps eller utsatt/delt betaling.

Det er også viktig hvor enkelt det er for deg å administrere nettbutikken uten erfaring med slike systemer: redigere eksisterende og legge til nye produkter i butikken, knytte produkter sammen slik at når noen for eksempel kjøper en skrivebordslampe, blir de automatisk tilbudt passende lyspærer, håndtere bestillinger, markedsføre produktene dine i sosiale medier og ha en god oversikt over salget.

WooCommerce

WooCommerce er nettbutikkløsningen til WordPress. Dette er en populær nettbutikkløsning med en markedsandel på over 30%. WooCommerce gir en solid nettbutikk, med lave kostnader om en ser den opp mot andre løsninger. Nettbutikken er enkel å bruke og den kan enkelt integreres i en vanlig WordPress nettside.

Det er mange grunner til at du skal velge en Woocommerce-nettbutikk. Det er mange tilleggs utvidelser som enkelt kan kobles opp til nettbutikken. Nettbutikken er veldig brukervennlig og Woocommerce støtter de fleste produkter, samtidig som du kan velge og vrake i en mengde plugins som gir nettbutikken nye funksjoner.

Nettbutikk med WooCommerce

Vi bygger din nettbutikk helt fra bunn og hjelper deg med tips og råd før, under og etter lanseringen.

Ved å velge WooCommerce nettbutikk kan du i tillegg velge design ut fra en rekke maler, som igjen er rettet inn mot forskjellige bransjer. Frakt og betalingsmuligheter integreres også lett i en WooCommerce nettbutikk.

Nettbutikken scorer høyt når det kommer til SEO (søkemotoroptimalisering) og systemet tåler mye trafikk.

Zebra Media bygger din nettbutikk helt fra bunn og hjelper deg med tips og råd før, under og etter lanseringen. Med en WooComerce-nettbutikk har du betalingsløsninger, fraktalternativer, ferdige tilleggsprodukter tilgjengelig og oppdatert.

Kontakt oss for nettbutikk.

Ta kontakt
Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema