Vi designer og bygger en nettside basert på dine ønsker og krav. Du som kunde får en god og sikker opplevelse av våre tjenester.

Vi utvikler alle våre nettsider ved hjelp av WordPress, det mest populære publiseringsverktøyet i verden.

Over 43% av alle nettsteder i verden bruker i dag WordPress som publiseringsløsning. Med stadige oppdateringer er WordPress et sikkert system som enkelt kan tilpasses dine spesifikke behov.

Vi designer og bygger en nettside basert på dine ønsker og krav. Du som kunde får en god og sikker opplevelse av våre tjenester.

Design med brukeren i fokus

Vi er opptatt av å skape en bedre brukeropplevelse for besøkende på nettsiden din og setter brukeren i fokus gjennom hele prosjektet fra start til slutt. Målet er å treffe behovene til sluttbrukeren samtidig som nettsiden skal være enkel i bruk og fungere på alle flater.

Vi streber etter å forstå kunden og kundenes behov og hjelper å synliggjøre og forsterke bedriftens merkevare på nett.

Vi skreddersyr nye nettsider i henhold til bedriftens eksisterende grafiske profil eller foreslår en ny løsning i tilfelle bedriften ikke har det fra før.

Brukervennlighet

Vi setter brukeren i fokus gjennom hele prosjektet fra start til slutt.

Ny nettside med Wordpess

WordPress er enkel å bruke

Vi bygger nye nettsider fra bunn eller oppgraderer din gamle nettside.

WordPress er uten tvil en av verdens mest etterspurte publiseringsverktøy og svært brukervennlig. Vi bygger alle nettsider i WordPress og jobber med tekster og bilder med tanke på en god SEO for nettsiden.

Besøkende skal raskt finne frem til det de leter etter, og nettsiden skal være enkel å navigere i. Innhold er viktig med tanke på fluktfrekvens, og her jobber vi tett med kunde for å ha gode tekster og bra bilder.

En nettside fra WordPress er enkel i bruk og har mange gode funksjonaliteter som gjør denne løsningen veldig populær. Zebra Media bygger nettsider helt fra bunn, eller overtar hosting på den gamle siden og jobber videre med denne.

Etter lansering tilbyr vi ved behov opplæring og support. Vi kan også hjelpe med å registrere et nytt domenenavn og velge hosting for den nye nettsiden hvis det er behov for det.

Vårt partnerskap med Webhuset, som leverer domene, webhotell, eposter og server gjør at nettsiden din er i trygge hender.

Webhotellet hos Webhuset består av lagringsplass for nettsiden på en webserver og epost tjeneste. De har fokus på sikkerhet og driftssikkerhet av alle webhotell slik at dette går sømløst for alle kunder.

Webhuset er desidert en av Norges beste  leverandører av hosting-tjenester.

Ta kontakt
Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema