Vår tjeneste innen søkemotoroptimalisering fokuserer på å optimalisere nettsidene dine for å oppnå best mulig rangering på søkemotorer.

Søkemotoroptimalisering (SEO) fokuserer på å optimalisere nettsiden din for søkemotorer slik at den oppnår som et resultat en høyere rangering.

Vi kan hjelpe deg både med den tekniske og strategiske siden av dette, slik at du kan tiltrekke trafikk fra søkemotorene og øke synligheten til nettsiden din.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å gjøre nettstedet ditt mer synlig for søkemotorene. 

Ta kontakt

Hva er søkemotoroptimalisering?

Hva er søkemotor-optimalisering?

Søkemotoroptimalisering (SEO) refererer til en rekke teknikker og metoder som brukes for å øke synligheten og rangeringen av en nettside på søkemotorer som Google. Dette kan inkludere endringer på nettsiden, produksjon av innhold og anerkjennelse digitalt. Selv om trafikken fra søkemotorer som du ikke betaler for ofte kalles organisk trafikk eller “gratis trafikk”, krever det vanligvis investeringer for å oppnå gode resultater.

Søkemotoroptimalisering kan gi mange fordeler, spesielt i form av relevant trafikk til en rimelig kostnad.

Imidlertid tar det tid før arbeidet gir gode resultater og trafikk, og det er verdifullt når du først rangerer høyt på sentrale søkeord. En høyere rangering på søkemotorer øker sannsynligheten for at flere mennesker vil besøke nettsiden din.

Det er viktig å vedlikeholde søkemotoroptimalisering over tid, ellers kan du miste både trafikk og plassering på søkemotorene. Dette krever jevnlig arbeid og oppmerksomhet for å opprettholde en høy rangering.

Hvorfor er SEO (søkemotoroptimalisering) viktig?

SEO spiller en viktig rolle fordi det gir deg muligheten til å markedsføre produktene og tjenestene dine akkurat når folk søker etter dem, uten å måtte bruke penger på annonser. I tillegg til å øke synligheten, jobber SEO også med å forbedre brukervennligheten til besøkende på nettsiden din, som øker sjansen for at de vil kjøpe produktet ditt. Google har undersøkt at en bedrift som bruker 1 krone på søkeannonser på Google og samtidig

vises organisk (SEO) tjener i gjennomsnitt 8 kr i inntekt fra trafikken. Selv om betalt søk på Google kan være en god strategi, er SEO enda mer overbevisende da det ikke koster noe. Selv for bedrifter som ikke kan måle inntektene direkte fra nettstedet, som mange i B2B-bransjer, kan man måle antall henvendelser som genereres fra trafikk fra søkemotorene, som ofte er en av de viktigste kildene til henvendelser for bedrifter.

Flere fordeler med bruk av SEO

SEO er kostnadseffektivt sammenlignet med betalt annonsering eller tradisjonell markedsføring.

  • Optimalisér nettstedet ditt for søkemotorer og tiltrekk flere potensielle kunder ved å øke synligheten din i søkeresultatene.
  • Optimalisér nettstedet ditt for søkemotorer og forbedre brukeropplevelsen ved å gjøre det enklere å navigere og finne det besøkende leter etter.
  • Øk synlighet, forbedre brukeropplevelse og konverteringsrate på nettstedet ditt ved å øke antall besøkende som utfører ønsket handling, som å kjøpe et produkt eller registrere seg for en tjeneste.
  • Vær høyere rangert i søkemotorresultatene, øk trafikken og bidra til å øke merkevarebevissthet og kundebase.
  • Optimaliser nettstedet ditt for søkemotorer, skill deg ut fra konkurrentene og tiltrekk flere kunder til nettstedet ditt.
Zebra Media-SEO - Søkmotoroptimalisering

Facebook-side

La oss drifte din tilstedeværelse på Facebook, bidra til økt synlighet, tilstedeværelse og engasjement.

Google Ads Microsoft Ads Facebook LinkedIn SnapChat Pinterest Twitter TikTok

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Hva
kan vi
hjelpe
deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og hør hvordan vi kan hjelpe deg med strategi, digital markedsføring, nettside / nettbutikk eller grafisk design.

Kontaktskjema